Om DobiDobi

Brukar du känna dig personligt bemött i en webshop? 

Det personliga bemötandet är något som saknas i många webshoppar. Ofta blir man reducerad till ett kundnummer, en e-postadress och ett VISA-kort. När vi startade DobiDobi såg vi ett behov av att skapa en personlig butik på nätet där våra besökare kan känna sig välkomna och få ett personligt och individuellt bemötande.

Vi försöker se människan bakom epostadressen. Behoven, önskemålen, personligheten. Här får du även möjlighet att köpa personliga barnkläder till dina unika barn!

Hur är DobiDobi en personlig webshop

Framförallt ser du det i våra personligt utvalda barnkläder. Bara det bästa är gott nog åt våra kunder! Hög kvalitet och unik design är kännetecknande för de barnkläder vi tar in. Men det är inte bara våra barnkläder som är personliga.

Vi jobbar hårt på att producera en personlig shoppingupplevelse. Du ser det i våra generösa köpvillkor och i vårt bemötande när du tar kontakt med oss och inte minst i vårt nyhetsbrev. 

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev så får du möjlighet att personalisera det så att du alltid får relevanta nyheter i din inbox.

Vi lyssnar och är tillgängliga, du kan alltid nå vår kundtjänst genom telefon och e-post. Eller varför inte bli kompisar med oss på Twitter eller Facebook