Frakt & Avgifter

Priser

Alla priser visas i SEK inklusive moms, vi förbehåller oss rätten att utan avisering höja respektive sänka priset. Om du lagt en order som inte skickats kommer vi kontakta dig om prisändringen. Du har då rätt att häva köpet. Om ordern gått ifrån lagret gäller inte prisändringen på försändelsen.

Kortbetalning

Att handla med kort är helt kostnadsfritt. Vi använder SSL-krypering vid kortbetalning, som är certiferad av Thawte. Du ser att sidan är krypterad när URL raden (där du skriv www-adresser) byt bakgrundsfärg från vit till gul. Samma gula färg som visas när du tex. använder banktjänster.
Paypal tillhandahåller våra kortbetalningar, vilket ger dig som kund en säker plattform att handla på nätet.

Faktura

Om du väljer att betala mot faktura skickas fakturan med ditt paket. Fakturaavgiften är på 29 kronor och läggs på frakt- och expeditionsavgiften. Du har 14 dagars kredittid. Observera att din kredittid på 14 dagar börjar räknas från att ditt paket skickas, ej när du väljer att hämta ut ditt paket. Maxbeloppet för att handla på faktura är 3 000 kronor. Faktura gäller endast Sverige. För mer information vänligen besök Kreditor, www.kreditor.se
• Du måste vara över 18 år.
• Betalningsvillkor är 14 dagar.
• Du får inte ha några betalningsanmärkningar.
• Du får inte ha tidigare obetalda krav från Kreditor.
• Din adress måste vara samma adress som du är folkbokförd på.

Frakt

Vi tar 49 SEK inkl moms i fraktkostnad och 229 SEK inkl moms för hempaket. Om varornas värde överstiger 599 SEK exklusive frakt och eventuellt postförskott, skickas varorna fraktfritt inom sverige. Till nordiska länder tillkommer en avgift på 89 SEK, pga av ökade fraktkostnader, sammanlagda fraktkostnaden blir då 158 SEK.

Hempaketet levereras till din dörr mellan 17:00 till 21:00 under vardagar efter avisering via telefon ifrån Posten. Om mottagaren inte är hemma vid leverans läggs en avi i postlådan. Avin talar om att Posten varit där och att mottagaren kan ringa och boka förnyad utkörning, mot avgift, alternativt att själv hämta paketet.
OBS! Hempaket kan inte skickas till kunder boende längs med lantbrevbärbarlinjer.

Brev

Vi skickar varan/varorna i ett vadderat kuvert om det väger mindre än 2000 gram, värdet på godset är mindre än 1000 SEK inkl moms och om det ryms i kuvertet.

Postpaket

Vi skickar godset med postpaket om det inte ryms i kuveret. Postpaket skickas till ditt närmaste postutlämningskontor, normalt tar frakten 2-5 dagar. Du kan spåra postpaketet med hjälp av kollinummret som skickats till den epost som orderbekräftelsen skickats till, www.posten.se.

Postförskott

Postförskott är en betaltjänst från Posten, ej att förväxla med frakthanteringen.

Postförskott, +49 SEK för Postens avgifter,
Postpaket skickas till ditt närmaste postutlämningskontor, normalt tar frakten 2-5 dagar. Du kan spåra postpaketet med hjälp av kollinummret som skickats till den epost som orderbekräftelsen skickats till, www.posten.se. Betalning sker vid utlämning.

Ej utlöst försändelse

Om kunden ej löst ut försändelsen kommer kunden debiteras 10% av ordervärdet, minst 300SEK inklusive moms. Avgiften ska täcka våra omkostnader.

Se hela köpvillkoren här.